Je hebt grote en lange maten

Je hebt grote en lange maten

Wist je dat er in Nederland de meeste “lange mannen” wonen vergeleken met alle andere landen in Europa? Gelukkig hebben de kledingwinkels daar de laatste Jaren handig op ingespeeld dat was vroeger wel anders. Vooral de online shops doen hun uiterste best om lange kleding aan te bieden.

Het verschil tussen de maat lang en groot

Vandaag de dag kun je voor ieder postuur wel geschikte kleding kopen. Dat is fijn want niemand is hetzelfde! De maten XS t/m XXXXL zijn heel normaal geworden. Echter bleef de mode voor lange slanke mensen behoorlijk achter. Zij moesten het doen met kleding die in lengte misschien goed was, maar in de omtrek veel te wijd.

 

Webshop voor lange mannen

Vooral de webshops bieden uitkomst voor lange mensen. Als je eenmaal je kledingmaten kent kun je prima je kleding online kopen. Een zeer geschikte website voor de lange slanke mannen is bijvoorbeeld Mouwlengte 7. Deze online winkel verkoopt uitsluitend overhemden voor de lange man. Overhemden met pasvormen als Slim Fit, dit zijn overhemden die extra lang zijn maar wel rondom het middel aangesloten zitten. Hierdoor wordt de borstkas van deze mooie mannen extra geaccentueerd.

 

Ook lange mannen willen gezien worden!

Lange mannen worden over het algemeen al meer bekeken vanwege hun lengte. Zij vallen al op maar dat betekend niet dat zij met hun kleding geen extra persoonlijkheid kunnen uitstralen. Met goed passende mooi aansluitende kleding kunnen zij dit ook bereiken. Kleding die gezien mag worden, hip is en een perfecte pasvorm heeft voor hun mooie lange lichamen. Ook zij kunnen nu met stijl en design voor de dag komen. Ben jij zo’n modebewuste lange man, bezoek dan eens de website Mouwlengte 7. Je vind er kwalitatief zeer goede overhemden en shirts in mooie kleuren voor een betaalbare prijs. En wat zeer belangrijk is in de diverse maten voor verschillende lichaamstypes.